ТерраВіта: поки ми разом – ми непереможні!

12.11.2014

Наприкінці листопада компанія «ТерраВіта», один із лідерів вітчизняного аграрного ринку, провела свою традиційну щорічну Міжнародну конференцію, яка ще раз довела: «ТерраВіта», попри всі проблеми сьогодення, залишається й надалі одним із найсильніших та стабільніших гравців на ринку України. Компанія демонструє впевненість та вміння крокувати у ногу з часом, швидко реагує на вимоги ринку та вкотре підтверджує стабільне зростання бізнесу.

Цьогоріч конференція мала назву «Поки ми разом — ми непереможні». І це цілком слушно, адже організатори події таким месседжем хотіли сказати: Україні сьогодні нелегко, але за нормальної цивілізованої побудови бізнес-відносин, за підтримання людяних стосунків між діловими партнерами можна не лише бути друзями, а й успішно вести бізнес та залишатися соціально відповідальними навіть у такі непрості для життя країни та ведення бізнесу часи. Саме це підтверджує діяльність «ТерраВіти», яка, попри всі труднощі та негаразди, поставляє сільгоспвиробникам ефективні засоби захисту рослин, добрива та насіння від знаних та шанованих світових ви-робників, дбає про продовольчу безпеку країни та допомагає людям пережити скрутні часи. 

Ділових партнерів та друзів у «ТерраВіти»
з кожним роком тільки більшає!

Конференцію відкрила Каріна Маркарова — беззмінний керівник та душа компанії. У своєму вітальному слові вона подякувала всім своїм діловим партнерам та друзям з України, Білорусі, Молдови, США, Бельгії, Австрії, Іспанії та ПАР, перш за все, за те, що вони вірять у «ТерраВіту» та залишаються надійними і стабільними партнерами компанії (у залі були присутні дистриб’ютори «ТерраВіти» із «гарячих» регіонів нашої країни (ТОВ «Щедрий Лан», директор Борисенко Олена, та ТОВ «Агрозахист Донбас», директор Хирлюк Микита), які, незважаючи на жахіття війни вдома, справно виконують усі партнерські та фінансові зобов’язання). 

Олена Борисенко: «Хай і у вас,
і у нас усе буде гаразд!»

Компанія «ТерраВіта» постачає на ринок тільки високоякісні продукти в країни СНД. Щороку ми розширюємо асортимент пропонованої нами продукції, зростає і кількість наших клієнтів. Компанія докладає максимум зусиль, щоб наші сільгоспвиробники користувалися сучасними технологіями та системами захисту рослин. Наша мета — виправдати сподівання клієнтів, забезпечивши високопрофесійний консультаційний сервіс, щоб клієнт відчув поруч не просто продавця, а відповідального партнера. До того ж пропонуємо оптимальне співвідношення ціни та якості. І щоб бути ближче до наших клієнтів, цього року ми значно розширили наш штат — відтепер практично у кожному регіоні України є наші представники. 

І тепер, у рік свого 13-річчя, «ТерраВіта» виступає на ринку новою високопрофесійною та амбітною командою, — не без гордощів зазначила у своєму виступі Каріна Маркарова. — Наразі у портфоліо компанії, яке щороку поповнюється новими продуктами, — понад 45 сучасних ЗЗР, що дають можливість сільгоспвиробникам забезпечити комплексний захист основних сільськогосподарських культур, овочів, садів та виноградників, а також оптимальний для умов різних регіонів України набір насіннєвого матеріалу селекції відомого австрійського виробника — компанії RWA. А пропоновані нами спеціальні добрива та регулятор росту (КОДА, Сібус, Келпак) мають унікальні властивості, що збільшують урожайність та якість вирощеного». 

Також генеральний директор «ТерраВіти» наголосила на тому, що у світовому агрохімічному бізнесі відбуваються відчутні зміни. Так, компанія FMC віднедавна «додала» до своїх активів компанію «Кемінова», а «Агріфар», «Кромптон» та «Аріста» увійшли до складу Platform Specialty Products Corporation, утворивши у такий спосіб нового мультинаціонального гравця на світовому агрохімічному ринку. 

Том Вуд, представляючи корпорацію FMC, повідомив, що вже у 2015 р. FMC виходить на ринок збільшуючи портфель та кількість інноваційних продуктів (на наукові розробки корпорація щороку витрачає близько 1 млрд дол.). 

А Ерол Каркан розповів про появу нових продуктів в Україні. Так, найближчим часом очікується реєстрація нового гербіциду на основі сульфентразону, ефективного проти гліфосат-резистентних бур’янів, сумішевого препарату на основі кломазону для захисту посівів ріпаку, на заміну відомого інсектициду Маршал прийде новий сумішевий продукт на основі біфентрину.

Багато цікавого розповів Франк Діттманн, який представив «новонародженого» агрохімічного гіганта — Platform Specialty Products Corporation. Маючи у своєму активі 15 заводів із виробництва широкої номенклатури високотехнологічних хімічних продуктів по всьому світу, розгалужені клієнтську та дилерську світові мережі, корпорація здатна швидко реагувати на запити користувачів та вчасно забезпечувати клієнтів необхідною кількістю ефективних препаратів. 

Олександра Міллер представила компанію «АДОБ» (Польща), яка на сьогодні є лідером із виробництва спеціальних добрив та хелатів у Польщі: понад 68% виробленої продукції експортується у 70 країн світу. Неповторні добрива Сібус, в яких у якості хелатизую-чого елемента застосовано унікальну речовину ІДХА. Її особливість полягає у тому, що добрива біологічно розкладаються у грунті. Всі пропоновані на українському ринку мікродобрива компанія «АДОБ» виробляє у Польщі на власних заводах і гарантує клієнтам високу якість своєї продукції та відповідність усім нормативам ЄС. 

Ігнасіо Алонсо, представник іспанської компанії «Састейнебл Агро Солюшнс С.А.», презентував присутнім збалансовані комбінації мікродобрив марки «КОДА», які стабілізують живлення рослин, збільшують урожай і якість продукції. Позакореневе внесення хелатних форм поживних елементів — кращий спосіб забезпечити ними рослину. Від негативного впливу погодних стресів, які із року в рік частішають, можуть захистити біостимулятори разом із мікроелементами. 

Менеджер австрійської компанії «Райффайзен Варе Австрія АГ» (RWA) Філіп Кароші представив лінійку гібридів соняшнику, кукурудзи, озимого (Антігон) та ярого (Сербінетта) ячменю, а також сої (ОАС Валлас), які українські аграрії вже мали нагоду оцінити на практиці. Особливо слід відзначити гібриди соняшнику Сімсон та Сілует, кукурудзи — Гамлет, Саарі, Балерина, Нованія, Леона, Аманіта, Фортеза, Сірікус. Ці гібриди показали відмінні результати щодо врожайності та якості у наших кліматичних умовах.

«Поки ми разом — ми непереможні»:
Кун Квакебер («Глобакем»), Ерол Каркан та Том Вуд
(ФМС), Леон Андре («Агріфар»), Олександра Міллер («АДОБ»), Ігнасіо Алонсо (CAC),
Філіп Кароші (RWA), Франк Діттманн (РSPС)
та Каріна Маркарова

Конференція, як і завжди, проходила в особливій, дружньо-діловій, атмосфері, тон якій традиційно задає її незмінний організатор. (Саме тому всі учасники заходу відчували теплу ауру привітно-доброзичливих стосунків великої партнерської сім’ї.) У заключному слові пані Каріна подякувала всім учасникам і висловила намір і далі наполегливо працювати на перетворення агропромислового комплексу України на високоефективний, конкурентоспроможний на внутрішньому і зовнішньому ринках сектор економіки держави та міцну економічну основу соціально-економічного розвитку. Таке чітке бачення стратегічної мети і переконлива впевненість у результатах спільної місії, безперечно,  були яскравим завершальним акордом заходу, який додав усім його учасникам натхнення й оптимізму.

По закінченні виступів та презентацій відбулося урочисте нагородження лідерів продажу ЗЗР, надійних партнерів та друзів «ТерраВіти». Золоті та срібні відзнаки, дипломи та цінні подарунки отримали компанії «Ерідон», ТД «Насіння», «Агрозахист Донбас», «Укрлендфармінг», «Спектр-Агро», АТ «Агро Рось», «Агросемпродукт» (Білорусь), «Щедрий Лан», «Сервіс-Агроцентр», «Агральп Україна», «Українська аграрно-хімічна компанія», «Агрохімцентр», «Юнітек», «Протекція Плантелор» та «Імексагро» (Молдова), «Північ-Агро», «Осавіахім».

Ну а завершувала конференцію приємна розважально-концертна програма, яку вів давній друг «ТерраВіти», відомий телеведучий Петро Мага. Але найнесподіванішим сюрпризом, та не менш приємним через це, стала нагорода «За інтернаціоналізацію та кращий сценарій бізнесу», яку колектив «ТерраВіти» урочисто вручив своєму улюбленому керівнику, чарівній Каріні Маркаровій! 

Давні друзі: Каріна Маркарова та Петро Мага

«ТерраВіта», як завжди, подбала і про глибоку ділову атмосферу, і про гідні умови відпочинку. «Така у нас корпоративна культура: «ТерраВіта» — найкращий партнер як у роботі, так і у відпочинку, який наші партнери заслужили!», — посміхалися організатори. 

Цього року усі були в захваті від феєричного виступу всесвітньо відомого скрипаля Василя Попадюка.