«ТерраВіта» — 12 років успіху

28.11.2013

У листопаді відбулася щорічна ХІІ Міжнародна конференція «12 років успіху у сільському господарстві», яка ще раз довела: «ТерраВіта» залишається й надалі одним із найсильніших гравців на ринку України, демонструючи впевненість та вміння крокувати в ногу з часом, швидко реагувати на вимоги ринку та показувати стабільне зростання бізнесу.

«Найважливіша задача — це захист українських товаровиробників від імпорту низькоякісної сільгосппродукції», — підкреслила Генеральний директор «ТерраВіта» пані Каріна Маркарова, відкриваючи конференцію. Вона нагадала, що компанія «ТерраВіта» постачає на ринок тільки високоякісні продукти і є представником в Україні, Молдові, Білорусі, Росії та Казахстані відомих світових виробників агрохімікатів, мікродобрив та насіння.

«Компанія докладає максимум зусиль, щоб наші сільгоспвиробники користувалися сучасними технологіями та системами захисту рослин. Наша мета — виправдати сподівання клієнтів, забезпечивши високопрофесійний консультаційний сервіс, щоб клієнт відчув поруч не просто продавця, а партнера. До того ж пропонуємо оптимальне співвідношення ціни та якості», — зазначила пані Каріна.

Учасників конференції привітали представники Міністерства аграрної політики України — пані Наталія Храпійчук та Інституту експертизи сортів рослин — пан Петро Василюк, які зазначили, що зусилля компанії «ТерраВіта» — однієї з провідних компаній на ринку ЗЗР, добрив і насіння — спрямовані на підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції і її відповідності міжнародним стандартам якості і безпеки, зростання економічної ефективності сільськогосподарського виробництва. Вони побажали і надалі успіхів компанії і її партнерам на терені розбудови аграрного сектору країни.

Представник бельгійської компанії «Агріфар С.А.» Леон Андре розповів про нову стратегію, спрямовану на поліпшення характеристик пропонованих на ринку препаратів та представив нові фунгіциди Сілліт 400 КС, Пірус 400 КС, фумігант Талізма 308 КЕ та гербіцид Баккард 125 КЕ. Згадав і про «хітові» продукти компанії, які мають незмінний попит: інсектицид Суперкіл 440, к. е. та інсектицид Хлоргард 480, к.е.

Ігнасіо Алонсо

Іспанська компанія «Састейнебл Агро Солюшнс С.А.» презентувала нові перспективи живлення для сільгоспкультур. Її представник Ігнасіо Алонсо повідомив, що компанія постійно працює над інноваціями та удосконаленням збалансованих комбінацій мікродобрив марки КОДА, які стабілізують живлення рослин, збільшують урожай і якість продукції. Позакореневе внесення хелатних форм поживних елементів — кращий спосіб надати їх рослині. Від негативного впливу погодних стресів, які з року в рік стають частішими, можуть захистити біостимулятори разом із мікроелементами.

Сюзанна Заічкова, Мартін Прюллер, Каріна Маркарова, Томас Ріхтер

Андреас

Жирковський

Менеджери австрійської компанії «Райффайзен Варе Австрія АГ» наголосили на давно відомій істині, що все починається з насіння. Представницька команда компанії у складі Андреаса Жирковського, Сюзанни Заічкової, Томаса Ріхтера та Мартіна Прюллера розповідала про найперспективніший напрям діяльності компанії «ТерраВіта» — насінництво. Велике портфоліо насіння селекції RWA — озимої пшениці, тритикале, ріпаку, а також гороху, соняшнику, кукурудзи, ярого ячменю, сорго і сої — українські аграрії вже мали нагоду оцінити на практиці. Особливо треба відзначити гібриди соняшника Сімсон та Сілует, гібриди кукурудзи Гамлет, Саарі, Балерина, Нованія, Аманіта та інші, а також рапс Рідер. Ці гібриди показали відмінні результати в наших кліматичних умовах і продемонстрували, що RWA — надійна опора в агробізнесі.

Олександр Резник

Олександр Резник, агроном «Дружба Нова» (Чернігівська обл.): «Цього року ми вперше сіяли насіння від „ТерраВіта“ селекції RWA. Десять гібридів кукурудзи, які ми взяли на пробу, показали високий результат. Враження від рослин у процесі всієї вегетації були дуже позитивними. Оскільки компанія „ТерраВіта“ пропонує нашим аграріям комплексні рішення, ми скористалися цією нагодою й спробували також комплексні мікродобрива КОДА та регулятор росту Келпак. Результат нас приємно вразив».

Педос Анатолій
Іванович

Педос Анатолій Іванович, голова правління ПАТ «Агрохімцентр»: «Реалізація насіння від „ТерраВіта“ селекції RWA йде повним ходом. Замовлення надходять щодня — укладено договори на постачання 3 тис. посівних одиниць. Гібриди соняшнику на Кіровоградщині, Полтавщині та Вінниччині демонструють урожайність 3,5–4 т/га, однак потенціал у них значно більший. Із чистим серцем можу рекомендувати їх до вирощування. Єдине прохання до виробників — забезпечити ті обсяги, які нам потрібні».

Сергій Яновський

Американська корпорація «ФМСі» — одна з найстаріших хімічних компаній у світі. Її науковці створюють препарати з низькою нормою витрати, які безпечні в застосуванні та з мінімальним впливом на довкілля. Представник Корпорації Сергій Яновський розповів, що з-поміж інших препаратів незмінний успіх в Україні мають протруйник для обробки широкого спектра сільськогосподарських культур Семафор 200, т. к.с., інсектициди Ф’юрі 100, в.е. та Талстар 100, к.е., гербіцид Команд 480,к.е.

Максим Маркаров

Комерційний директор компанії Максим Маркаров розповів про визначні результати застосування регулятору росту Келпак, РК. Цей системний регулятор росту на основі натурального гормону росту завойовує все більше прихильників у країні.

В заключному слові пані Каріна подякувала усім учасникам і висловила намір працювати на перетворення агропромислового комплексу України на високоефективний, конкурентоспроможний на внутрішньому і зовнішньому ринках сектор економіки держави та міцну економічну основу соціально-економічного розвитку.

Тетяна Коротич, Леон Андре, Олексій Кузнєцов, Каріна Маркарова, Мілена Маркарова, Надія Недопитанська, Катерина Звіргзде

Після офіційної частини відбулося нагородження партнерів відзнаками та цінними подарунками та традиційний концерт за участю переможця шоу «Х-фактор» Олексія Кузнєцова і відомої джаз-групи «Джайв Ревю».