ЦЕФЕЙ 642, В.Г. – кращий контроль бур’янів у посівах кукурудзи!

06.04.2015

Олександр Дунаєвський
Керівник підрозділу торгівлі в Східному регіоні

Компанія «ТерраВіта» показала відмінні результати зростання продажів у порівнянні із звітним періодом минулого 2014 року. Найбільше хотілося б відзначити популярність ЗЗР компанії «ТерраВіта», яка завойовує все більшу частину ринку. У цьому маркетинговому році особливою популярністю користується системний після сходовий гербіцид ЦЕФЕЙ 642, В.Г.

Його відрізняє вдало скомпоновані 2 діючі речовини: римсульфурон, 32,5 г/кг, який знищує практично всі однорічні та багаторічні злакові бур’яни, та дикамба, 609 г/кг, яка прибирає широкий спектр багаторічних і однорічних дводольних бур’янів і має ґрунтову дію. Завдяки швидкодії (2-3 години після обприскування) виробники кукурудзи віддають перевагу даному препарату. Практики відзначають: щоб домогтися оптимальної ефективності, ЦЕФЕЙ 642, В.Г. необхідно використовувати на ранніх стадіях розвитку активно вегетуючих бур’янів. Його препаративна форма (водні гранули, які знаходяться у водорозчинних пакетиках) додає технологічності та економічності виробництву с/г продукції.

У ці важкі часи, як для всієї країни в цілому, так і для кожного агро виробника зокрема, ТОВ «ТерраВіта» має можливість запропонувати всі свої продукти за доступними цінами. Керівництвом компанії зроблено все, щоб сьогодні всі агровиробники могли не тільки отримати високі врожаї, але і сказати: «Дійсно, поряд з нами не просто продавець, а надійний партнер і друг».